JA2hu hírek

 • JA2 MODOK
  2008. 12. 29.

  Sok kérdés érkezik hozzánk, azzal kapcsolatban, hogy melyik modot érdemes kipróbálni a JA2-jöz. Évzáró hírként szeretnénk nektek néhányat röviden bemutatni, amikkel elüthetitek az időt a JA3 megjelenéséig.

  A felsorolást a JA2 v1.13 nevezetű moddal érdemes kezdeni, mivel a továbbiak egy része ezen alapszik vagy készül belőlük v1.13 átirat. Egy elég nagy szabású modról van szó, ami rengeteg újítást vonultat fel az új fegyverektől és lőszertípusoktól kezdve az időjárási jelenségeken keresztül az őrjáratozó milíciával bezáróan. Mindezt új hanghatásokkal, nagyobb felbontásban és fejlettebb AI-val élvezhetjük végig. A teljes listáért érdemes átfutni a honlap Features oldalát.
  Ez a mod rendelkezik talán a legnagyobb fejlesztői csapattal, aminek köszönhetően viszonylag gyakran tölthető le belőle friss verzió a projekt oldaláról. Fontos megemlíteni még, hogy ehhez a modhoz készül multiplayer mod is, melyet szintén az alább megadott linken tölthettek le:
  JA2 v1.13

  A játék megjelenése után az első JA2 mod a Deidranna Lives volt. A helyszín és az alaptörténet ugyanaz, de minden szektor és az NJK-k egy része át lett egy kicsit alakítva, továbbá Deidranna tudósai érdekes csavarokkal szolgálnak a játék során.
  Mivel külön bejáratú honlapja nem nagyon van (már?), az alábbi link egy általános letöltő oldalra mutat:
  FileFront

  Az eddigiekkel ellentétben az Urban Chaos teljesen új helyszínre kalauzolja a játékost. Kelet-Európa egy fiktív államában kell helyretennünk a diktátor katonáit, ahogyan a mod neve is mutatja, többnyire városi környezetben.
  Mivel ez a mod is régi, a legbiztosabb beszerzési forrás ezúttal is egy általános letöltő oldal:
  FileFront

  A Renegade Republic mod a v1.13-ra épül, igyekszik annak minden lehetőségét ügyesen kihasználni. Teljesen új helyszínt, történetet, karaktereket és tárgyakat ígér, továbbá vonaton és csónakon való utazást is.
  Egyéb modok társaságában letölthető az alábbi oldalról:
  Jagged Alliance Area

  A Vietnam SOG '69 az Unfinished Bussiness modja. Mint nevéből is sejteni lehet a vietnámi háborúba repíti a játékost. Adott tehát a teljesen új helyszín, az új fegyverek és az új karakterek.
  Más modokkal együtt letölthető az alábbi oldalról:
  Jagged Alliance Center

  Mindegyik fenti modnak külön témája van a Bear's Pit fórumán. Érdemes körülnézni rajta, és ha lehet a legfrissebb javításokat beszerezni a modokhoz.

 • MEGÚJULT HONLAPOK
  2008. 05. 25.

  Négy honlap megújulásáról szeretnénk beszámolni nektek.

  Az első a Jagged Alliance 3-at fejlesztő csapatnak (F3 Games) a honlapja, mely az eddig látható minimális információhalom helyett végre egy rendes, menüvel rendelkező webhely arcát öltötte magára. Sajnos csak orosz nyelven olvasható, de a harmadik, Projektek menüpont alatt található néhány új kép a JA3-ból:
  http://f3games.com/projects.html

  A második megújult honlapot a Jagged Alliance Galaxy jegyzi. Ez egy rajongói oldal, ami meglehetősen sok leírást és modot halmozott fel az összes eddig megjelent Jagged Alliance játékkal kapcsolatban. Az új oldal címe:
  http://www.jagalaxy.com

  A harmadik weblap, a Bear's Pit, ugyan már pár hónapja élvezi új formáját, de mindenképpen megérdemel egy említést, ha már a megújulásról van szó:
  http://www.ja-galaxy-forum.com/

  A negyedik Papa magyar nyelvű Jagged Alliance 2 kézikönyvének új oldala, ami nem csak új külsőt kapott, de a tartalma is frissítésre került. A kibővített kézikönyv címe a régi:
  http://dja2.fw.hu/

 • BOLDOG ÚJÉVET!
  2008. 01. 03.

  Köszöntünk minden JA2hu játékost és Jagged Alliance rajongót az újévben!

  Nagyszerű évnek nézünk elébe, hiszen idén ősszel várható a multiplayer játékmóddal is rendelkező JA3 megjelenése, és ha minden jól megy, a JA2hu projekt mérőcsíkja is eléri végül a 100%-ot.


 • JA2hu hírarchívum  2007
  2007. hírei a JA2hu progresszív alakulásáról, a JA3 részleteiről és a Hired gunsról.
  2004-2006
  Az összes hír a 2004-es kezdetektől a 2006-os év végén kiadott az 5.1-es WIP-ig.